مواد لازم:
اختاپوس جوان 1کیلوگرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون 4 قاشق سوپ خوری
آب لیمو 3 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
سیر له شده 2 حبه
طرز تهیه:
اختاپوس را چند بار محکم بر میزی سفت بزنید.
با آب روان سرد کاملا شسته و تمیز کنید.
و بعد اختاپوس را بطور کامل درون قابلمه ای قرار داده و روی ان اب سرد ریخته و روی حرارت گاز یا ذغال قرار دهید.!!!
و منتظر میمانیم به جوش بیاید و زمانی که به جوش آمد درب قابلمه را گذاشته اگر اوختاپوس جوانی بود و کوچک به مدت 45 دقیقه اگر بزرگ بود به مدت 2 ساعت میگذاریم جوش بخورد.
و سپس اختاپوس را از قابلمه در آورده و میگذاریم کمی خنک شود.
سپس زمانی که خنک شد با پارچه ای ان را تمیز کرده و قسمت های تیره ی پوست ان را می گیریم.
اختاپوس را با هر میلی که دارید خرد کنید(ترجیحا حلقه حلقه ای کوچک شود بهتر است)
نمک و فلفل - روغن زیتون - آبلیمو - جعفری -سیر و اگر کمی روغن بادام زمینی اضافه کنید طعم بسیار جالبی پیدا میکتد و سس مورده نظر را با مخلوط موارد بالا درست کرده و اختاپوس را درون ان قرار میدهیم و سپس میتوانید آن را نوش جان کنید.!!!
بزای تریینات میتوانید از کلم و حلقه های پیاز استفاده کنید...
No comments:
Post a Comment