Monday, July 29, 2013

پخت صدف با ماء الشعیر

مواد لازم:
روغن طعم دار طبیعی از جمله روغن بادام زمینییا کانولا!!
4 حبه سیر له شده.

4 عدد پیازچه حلقه حلقه شده!!
1 تکه زنجبیل ریز خرد شده.
2 عدد فلفل چیلی درشت خرد شده.
24 عدد صدف تمیز شده.
1/5 پیمانه سرکه سفید.
یک بطری ماء الشعیر.
2 عدد برگ لیمو.
2 عدد گشنیر بگ ها درشت خرد شده!!!
طرز تهیه:
در یک قابلمه بزرگ روغن میریزیم و بر روی حرارت زیاد قرار می دهیم.هنگامی که داغ شد سیر پیازچه زنجبیل و فلفل چیلی را اضافه میکنیم.
مواد را 1 تا 2 دقیقه تفت دهیم تا عطر یکدیگر را بگیرند و عطر ان ها بلند شود!!
صدف هارا اضافه کنیم و هم بزنیم تا با روغن آغشته شوند!1
سرکه ماءالشعیر و برگ های لیمو را بیافزایید.درب قابلمه را بگذارید و صدف ها را بپزید تا باز شود حدود 5 تا 7 دقیقه.
صدف هایی که باز نشدند را دور بریزید.!!
صدف ها را درون ظرف های پذیرایی ریخته  و با گشنیز خزد شده تزیین کنید...

No comments:

Post a Comment