Monday, July 29, 2013

پخت صدف با پنیر بلوچیز

مواد مورد نیاز:
250 گرم سیب زمینی پوست کنده شده
4 قاشق سوپ خوری شیر
4 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
2 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
دو جین صدف گوشتالو تازه
نمک و فلفل به مقدار لازم
2 عدد زرده تخم مرغ
دو سوم فنجان خامه
100 گرم پنیر بلوچیز خرد شده(پنیر بلوچیز محصولی از شرکت کاله می باشد که رگه رگه های آبی و طعم فوق العاده ای دارد)


طرز تهیه:
سیب زمینی را در آب نمک یجوشانید تا به خوبی ترد شود.!!
سیب زمینی را آبکش کرده و با گوشت کوب به خوبی له میکنیم!!
انرا با شیر روغن زیتون و جعفری مخلوط کرده.
صدف ها را باز کرده تنه را از پوست جدا کنید.
عصاره را جدا کرده و کنار بگذارید.
پوسته رویی را برای تزیین نگه داشته و پوسته زیرین را با آب سرد شسته.زرده تخم مرغ را بزنید و در یک ظرف دو جداره قرار داده و بپزید تا حجم آن دو برابر شود.

در یک ظرف دیگر بلوچیز و خامه را با هم تر کیب کرده.یه مدت 2 یا 3 دقیقه آنرا بجوشانید سپس آنرا از روی شعله بردارید.
عصاره صدف را به ان اضافه کرده و این مخلوط را با آهستگی به زرده تخم مرغ اضافه کرده.
پوست زیرین را با سیب زمینی له شده پر میکنیم.
تنه ی صدف را روی آن گذاشته و روی آن را با سس می پوشانیم.
و به مدت 5 دقیقه در فر قرار می دهیم تا قهوه ای رنگ شود.

No comments:

Post a Comment